Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

China gaf opdracht voor PCR testen voor eerste Covid-19 casus

5 oktober 2021 TOKYO — Volgens een rapport van het in Australië gevestigde cyberbeveiligingsbedrijf Internet 2.0 stegen de aankopen van PCR-tests in de Chinese provincie Hubei maanden vóór de eerste officiële rapporten van een nieuw coronavirusgeval aldaar .

Volgens het rapport werd in 2019 ongeveer 67,4 miljoen yuan ($ 10,5 miljoen tegen de huidige tarieven) uitgegeven aan PCR-tests in Hubei, bijna het dubbele van het totaal van 2018, met een opleving die in mei begon.

Internet 2.0 verzamelde en analyseerde gegevens van een website die informatie verzamelt over openbare aanbestedingen in China. Het analyseteam bestaat uit voormalige functionarissen van inlichtingendiensten in de VS, het VK, Australië en andere landen.

Het rapport doet verdere twijfel rijzen over het officiële verhaal van China over de oorsprong van het virus, een onderwerp dat de spanningen tussen Peking en Washington heeft aangewakkerd. Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de bevindingen van het rapport betwist. Lees verder:

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/China-PCR-test-orders-soared-before-first-confirmed-COVID-case

“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.