Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ten aanzien van Covid-19, het coronavirus, de herkomst ervan en de covid-vaccins is erg veel informatie in omloop. Het is voor de leek niet te doen om door de bomen het bos te blijven zien. Wij hebben ook niet de pretentie dat wij dat wel kunnen.

De Nederlandse kranten (vaak de mainstream media, MSM, genoemd) zijn vanaf het begin van de corona-crisis helemaal meegegaan in het ‘narratief’ van het ministerie van VWS en het RIVM. In maart 2020 werd als reden opgegeven dat het een soort oorlogssituatie was (samen tegen het virus) en dat je in tijden van oorlog geen kritiek hebt op de leiding, te weten VWS, RIVM en het OMT.

De journalistiek is sinds Corona gestopt met journalistiek en begonnen met corona-propaganda. Het lastige is dat propaganda ook weer een sterke tegen-reactie oproept. Beide kampen overdrijven, waardoor het lastig is feiten te vinden en je eigen mening te vormen.

In al dit propaganda-geweld proberen we op deze site betrouwbare informatie te geven. Er zijn een paar bronnen die we in het algemeen wel vertrouwen. Onderstaande bronnen zijn ook weer niet volledig:

 
 
 
De Telegraph is niet de grootste krant van Engeland, maar wel een grote, en er staan vrijwel elke week  felle en scherpe polemieken, soms kort, soms lang, maar altijd to the point en goed onderbouwd.

 

 

“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.