Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“A Letter to Andrew Hill” (video)

Ivermectine was wel goed onderzocht en peer reviewed begin 2021, "Bedreigde" viroloog Andrew Hill plaatste er echter vraagtekens bij,
hoewel hij beter wist.

Meer dan een jaar geleden waren er voldoende peer-reviewed, gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken die sterke bewijzen leverden voor de werkzaamheid van ivermectine als een behandeling voor COVID in elke ziektefase.

De hoofdauteur Dr. Andrew Hill van de Universiteit van Liverpool schreef een document over deze vele studies voor de COVID Guideline Development Group van de Wereldgezondheidsorganisatie. Hill was een vroege en fervente voorstander van ivermectine. Zijn paper toonde aan dat ivermectine het aantal sterfgevallen met 75% zou kunnen verminderen als het over de hele wereld zou worden gebruikt.

Op onverklaarbare wijze verscheen het artikel enkele dagen voor de publicatie op een voordrukserver, waarbij de conclusies waren gewijzigd. In plaats van te concluderen dat ivermectine – een van de veiligste en goedkoopste geneesmiddelen ter wereld – wereldwijd zou moeten worden ingevoerd, werd nu geconcludeerd dat meer onderzoek naar ivermectine nodig was voordat het wereldwijd kon worden aanbevolen. Gezien het totale wetenschappelijke bewijs voor ivermectine, was dit een verbazingwekkende, eigenlijk schokkende, omkering door Dr. Hill.

Dr. Theresa Lawrie schrijft een brief aan Andrew Hill.

video copyright: Oracle Films 2022
original title: “A Letter to Andrew Hill”
original video: https://rumble.com/vwfia3-a-letter-to-andrew-hill-dr-tess-lawrie-oracle-films.html

“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.