Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

WTF? FTW!

Column door Maarten Vasbinder

We leven in een boeiende tijd.

 

Boeiende tijden zijn niet altijd de aangenaamste. Dat weet ook de “toekomstige” wereldregering. Voor haar zijn het moeilijke tijden, weliswaar uit eigen denktank, maar toch. 

Voor het gemak zal ik deze regering FTW noemen. Het omgekeerde van “What The Fuck” wordt dan “Fuck The World”.

FTW heeft zich tot doel gesteld, alles wat we bereikt hebben door de eeuwen heen te vernietigen, te vervangen door techniek en te roven wat waardevol is. De hele aarde leegroven is niet makkelijk. Er zijn 7 miljard mensen, waarvan een groot deel een mening heeft. Gelukkig voor FTW, is dat door het zaaien van angst voor de toekomst en de dood, en extase bij de “Spelen”, mensen naar elkaar toe kruipen of rennen om zodoende een massa te vormen welke redelijk makkelijk te manipuleren valt. 

Nog makkelijker wordt het, als er een vijand gevonden wordt. Toen na de koude oorlog de bron van alle kwaad, de Sovjet-Unie wegviel, moest er een nieuwe vijand gevonden worden onder de aloude voorwaarde dat er flink aan verdiend kon worden. Het Midden-Oosten leek daarvoor heel geschikt Dat hebben ze geweten daar en weten ze nog steeds. 

Helaas kwam er een president, die dat alles maar niets vond, met als gevolg dat de vijanden in het Midden-Oosten de koppen bij elkaar staken en gingen samenwerken. Voor FTW is dat heel vervelend en dus werd er iets nieuws bedacht.

 

Angst voor opwarming, dat zal ze leren! Daar waren ze al langer mee bezig. ‘We drijven ze regelrecht de armoede in met onbetaalbare energie’, was het plan. Maar toen het enthousiasme voor het klimaat tegenviel, grepen ze naar zwaardere middelen. 

Een pandemie, die als een beul over de aarde zou woekeren werd uit de hoge hoed getoverd. Een zekere dood zou alleen voorkomen kunnen worden door de mensen te injecteren met giftige vloeistoffen. Toen echter van de beloftes, gedaan aan de slachtoffers die vrijwillig hun vrijheid hadden ingeleverd, niets terecht kwam – integendeel! de controleband werd steeds steviger aangetrokken – begon een deel van hen zich aan te sluiten bij de ongelovigen, die zich op verboden feiten beriepen welke langzaam bij velen bekend werden. 

Uit die feiten kwam klinkklaar naar boven dat het virus eigenlijk helemaal niet zo gevaarlijk was en dat de “vaccins”, die eigenlijk niet werkten dat wel waren en dat FTW zich bezondigde aan leugens. Inmiddels zijn miljarden mensen door de maatregelen een stuk armer geworden, velen zijn hun bedoening kwijtgeraakt, en hongersnood dreigt aan de einder.

Aan de andere kant van het spectrum waren er enkele tientallen die miljarden rijker zijn geworden.FTW  ziet nog een uitweg. In wat over is van de Sovjet-Unie woont de slechtste man van de wereld, een zekere Vladimir P. Hij is zowaar nog slechter dan “Donald T.”, ja zelfs nog slechter dan Den Uyl en wil nota bene zijn land beschermen tegen dreigingen van buitenaf. Daartoe is hij een oorlog begonnen, die net als elke oorlog voornamelijk onschuldige slachtoffers maakt. Wat is die man slecht! Hij is de schuld van alles, wat bij ons fout gaat. Hij schijnt ook de aarde op te warmen, omdat hij al zijn gas zelf verbrandt en weigert zelfs zijn bevolking de verplichte vaccinatie op te dringen. 

FTW heeft nu al vele wapens in handen en wordt steeds beter in het manipuleren van de massa. Ze zullen dan ook niet aarzelen al die wapens tegelijk in te zetten. Eigenlijk doen ze dat al. Het veelvuldig gebruikte wapen; censuur tegen critici, is nu uitgebreid met arrestaties. Oproepen tot vreedzaam protest is opruiing, feiten worden als misinformatie geduid en bestraft met celstraf omdat alleen FTW de waarheid vertelt.

Ik neem mijn petje af voor Huig Plug, Willem Engel en degenen die hen zijn voorgegaan en de velen die hen nog zullen volgen. Zij zorgen er voor dat FTW zijn ware gezicht toont, het begin van het einde van dit misdaadsyndicaat. 

Harde jaren zullen nog volgen, maar de glimlach van FTW is al verdwenen en de paniek, waarin ze de volkeren hebben gebracht zal als een boemerang naar hen terugkeren.

Als wij dan ondertussen de eigen balk uit het oog verwijderen en idealisme boven ideologie stellen, dan is de overwinning op de blinde krankzinnigen van FTW zeker.“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.