Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Door een bezorgde arts in den lande is een brief opgesteld die artsen op persoonlijke titel aan de KNMG kunnen sturen. In de brief uit de arts dan zijn of haar zorgen over de invoering van de Coronapas in Nederland.

De brief begint als volgt:

‘Met deze brief uit ik mijn zorgen over het coronatoegangsbewijs die recent in Nederland is ingevoerd en nu wordt uitgebreid. De door de politiek aangevoerde redenen hiertoe liggen binnen mijn vakgebied als arts, maar ik kan me in het geheel niet vinden in deze maatregel. Het nut van deze pas is onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd, het gebruik ervan potentieel gevaarlijk en onethisch. Ik zie graag dat de KNMG zich hier publiekelijk over uitspreekt.’

Hier is de betreffende brief te downloaden. https://www.medischethischcontact.nl/wp-content/uploads/2021/11/Brief-KNMG.docx
Als u arts bent kunt u met uw eigen naam en BIGnummer ondertekenen en terugsturen naar de KNMG.

“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.