Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Column van gepensioneerd huisarts Maarten Vasbinder in https://deanderekrant.nl/

Het is 15 jaar geleden, dat mij werd mij gevraagd de vaderlandse pers op te vrolijken met enkele columns. Het blad waarom het ging was Must Magazine, dat helaas al snel ter ziele ging.

Mijn naam is Maarten Vasbinder. Ik ben opgeleid tot arts en heb mij tijdens mijn studie een tijd toegelegd op prions, u weet wel van de gekke koeienziekte, die nu onze politici lijken te hebben aangetast. Prions zijn eiwitten, die  terug coderen naar DNA in de celkern, die dan weer opdracht geeft aan de cel om prions te gaan maken. De grote man op dat gebied is Nobellaureaat Stanley Prusiner, die jarenlang voor gek werd verklaard door zijn collega’s, omdat de hypothese, dat terugcoderen van eiwit tot DNA, niet mogelijk zou zijn. In die tijd waren het vooral, op een enkeling na, tweederangs virologen die zich op AIDS hadden geworpen, met in het achterhoofd een verdienmodel, die niets te maken wilden hebben met vernieuwing.

We zien nu het zelfde gebeuren met Ivermectine.

Na mijn studie ben ik 25 jaar huisarts geweest in Spanje in mijn eigen polikliniek, waar topspecialisten voor consultatie naar de patiënt toekwamen in plaats van andersom. Een groot succes dat veel jaloezie opwekte.

Eind 2014 ben ik abrupt gestopt, onder andere vanwege een onbehandelbare hoge bloeddruk, die stress gebonden bleek. Te veel uren en 7 nachtdiensten per week.  Twee weken nadat ik gestopt was, was mijn bloeddruk weer normaal, meer dan 100 punten gedaald.

Van de industrie heb ik nooit iets anders ontvangen dan enkele flessen wijn met Kerst, die ik aan het personeel gaf en valse propaganda over me-too medicijnen en onnodige nieuwe preparaten, die zich ten opzichte van andere medicijnen uitsluitend onderscheidden door de hogere prijs. Slechts zelden kwam er iets nieuws dat echt nuttig was, zoals bijvoorbeeld de maagzuurremmers, waarmee vele maagbloedingen zijn en worden voorkomen.

Nu verder over Ivermectine, een geneesmiddel, dat ook bij Covid 19 werkt.

Dat Ivermectine werkt, is nu voldoende aangetoond. In landen in de hele wereld, van India tot Peru en Brazilië tot Afrika, blijkt dat toepassing van Ivermectine bij Covid-19 de sterfte tot meer dan 80% verlaagd. (1, 2, 3, 4). In Japan vraagt de Medische Associatie momenteel aan de artsen, het voor te schrijven. (5).

Door belanghebbenden bij vaccinatie wordt Ivermectine belachelijk gemaakt middels absurde publicaties, waarin het letterlijk geponeerd wordt als een paardenmiddel.

In 2015 is de Nobelprijs uitgereikt aan William C. Campbell,  Satoshi Ōmura vanwege  de ontdekking van de werking van Ivermectine als anti-parasitair middel bij ziekten, zoals rivierblindheid. (6)

Pfizer doet onderzoek naar een middel, dat  SARS-Cov-2 kan remmen, nu is gebleken dat de vaccins niet of nauwelijks werken. Er zouden dan regelmatig enkele pillen moeten worden geslikt na vaccinatie. De naam van die pillen is: PF-07321332, in de volksmond, u zou het haast niet geloven… Ivermectine. (7,8).

Over een jaar of twee zal Pfizer dan met het wondermiddel op de markt komen met een nieuwe naam en prijs en een patent vanwege bijvoorbeeld een toegevoegd OH-groepje. Dan heet het Hydroxy-Ivermectine. Tot die tijd mag u nog jaarlijks twee of drie prikken halen met een “vaccin”, dat niet of nauwelijks werkt en belangrijker nog, volledig overbodig is, maar wel vele (on)bekende bijwerkingen heeft.

Zo worden we voor de gek gehouden door de industrie en de niet-onwetende regeringen in het grootste deel van de wereld.

Zij plegen hiermee een zware misdaad tegen de mensheid. Noem het maar levens(geluk)beëindiging, maar moord mag ook.

Tevens beschuldig ik de KNMG en haar suffertje Medisch Contact, de artsen die dat steunen, het RIVM en het OMT van verregaande nalatigheid en het met voeten treden van de afgelegde eed (belofte) van Hippocrates. Zij zijn degenen die beboet, of anderzijds gestraft zouden moeten worden en niet de artsen die naar beste weten en kunnen hun patiënten behandelen.

1. https://tkp.at/2021/08/29/dramatischer-unterschied-dank-ivermectin-in-afrika-31-staaten-nutzen-es-und-22-nicht/

2. https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf

3.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8248252/

4. https://tkp.at/2021/09/07/auch-peru-zeigt-erfolgreiche-behandlung-mit-ivermectin/

5. https://www.lifesitenews.com/news/breaking-japanese-medical-association-chairman-tells-doctors-to-prescribe-ivermectin-for-covid/

6.  https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/2015/press-release/

7. https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-initiates-phase-1-study-novel-oral-antiviral

8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7996102/

Nog enkele links naar Ivermectine:

9. https://www.ivermectine.nu/en-gb

10. https://www.medicalfacts.nl/2020/04/05/wat-is-ivermectine-en-hoe-werkt-het/

11. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33065103/

12. https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/

“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.