Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

dr. Robert Malone geïnterviewd én gecensureerd

In de eerste dagen van 2022 was dr. Robert Malone trending op Twitter. Malone is de man die aan de basis staat van de mRNA technologie die gebruikt wordt in veel vaccinaties tegen Covid-19. Dat Malone trending was had twee oorzaken. De eerste was het interview dat Malone heeft gegeven aan Joe Rogan en dat al miljoenen keren bekeken is.

Link naar video: https://www.bitchute.com/video/rago1MiRVaVD/

De tweede oorzaak dat Malone aandacht kreeg was de verwijdering van zijn account van Malone op Twitter. Malone heeft zich bij het starten van de Covid-vaccinatiecampagne eerst buiten het debat gehouden. Hij heeft tweemaal het Moderna-vaccin genomen. Nadat hij bij zichzelf bijwerkingen van het vaccin bemerkte is hij zeer actief gaan deelnemen aan het debat, om de gevaren van de nieuwe vaccin-technologie onder de aandacht te brengen. Zijn publieke stellingname heeft ervoor gezorgd dat hij eerst van LinkedIn werd ‘gedeplatformed’ afgelopen maand ook van Twitter.

De reden van verwijdering van Twitter is gissen voor Malone. Waarom hij van LinkedIn is verwijderd is hem door een bestuurslid van dit platform meegedeeld. Malone stelde op LinkedIn de vraag of er een probleem van belangenverstrengeling zou kunnen zijn voor James C. Smith. Smith was tot midden 2020 de hoogste baas van Reuter – één van de grootste persbureau’s ter wereld. Verder is hij momenteel voorzitter van Thomson Reuters Foundation en daarnaast ook lid van de raad van bestuur van Pfizer. De vraag die Malone stelde over de dubbelfunctie van Smith mag dus niet gesteld worden. Dat bracht Malone tot de uitspraak ‘we’re dealing with the horizontal integration between all industries in the control of common funds’.

Bron: de Andere Krant.

“It is better to change an opinion, then to persist in a wrong one.”- SOCRATES

© 2024 Medisch Ethisch Contact | alle rechten voorbehouden.